Bianca Drăgușanu Alex Bodi - Presupusa amantă a lui Alex Bodi o face praf pe Bianca ... : Zvonurile despre o împăcare dintre bianca drăgușanu și alex bodi au fost confirmate chiar de către cei doi amorezi, care au spus lucrurilor pe nume chiar în fața camerelor de luat vederi.

Bianca Drăgușanu Alex Bodi - Presupusa amantă a lui Alex Bodi o face praf pe Bianca ... : Zvonurile despre o împăcare dintre bianca drăgușanu și alex bodi au fost confirmate chiar de către cei doi amorezi, care au spus lucrurilor pe nume chiar în fața camerelor de luat vederi.. Posibil amândoi…, a spus alex bodi. Bianca drăgușanu și iubitul ei, alex bodi, au participat aseară la evenimentul viva! „la 112 pot să spun că nu ea a sunat. Alex bodi şi bianca drăguşanu, scandal în plină stradă! Alex bodi nu vrea nici în noul an să îngroape securea războiului cu bianca drăgușanu.

Se pare că cei doi se înțeleg de minune. Deși nu sunt oficial împreună, prietenii lor spun că au șanse mari să se împace și că au suferit mult unul după celălalt. Bianca drăgușanu e din nou singură. Ce mesaj a postat proaspăta divorțată de alex bodi. Bianca drăgușanu a susținut că daria radionova a fost iubita lui alex bodi, încă de pe vremea când ei formau un cuplu.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu divorțează pe bune ...
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu divorțează pe bune ... from huff.ro
Ce se întâmplă între bianca drăguşanu şi alex bodi? Bianca drăgușanu a plecat azi din românia. „mă bucur să aud acest lucru dat fiind. Aceasta avertizează că ar putea ieși un scandal uriaș. În urmă cu trei luni de zile, bianca drăgușanu și alex bodi pășeau în fața ofițerului stării civile. Bianca drăguşanu a purtat o rochie albă din dantela şi a avut un buchet de trandafiri roz. Alex bodi a fost invitat la star matinal de weekend, de la antena stars, unde a vorbit despre divorțul său de bianca drăgușanu. Alex bodi nu vrea nici în noul an să îngroape securea războiului cu bianca drăgușanu.

Bianca drăgușanu, fosta soție a lui alex bodi, a postat pe pagina sa personală de facebook un mesaj în care promite dezvăluiri incendiare despre anumite persoane, mai precis despre trei femei.

Ce se întâmplă între bianca drăguşanu şi alex bodi? 08:36 bianca drăguşanu, primul interviu despre relaţia cu alex bodi! Aceasta este întrebarea care stă pe buzele fanilor. Alex bodi a fost invitat la star matinal de weekend, de la antena stars, unde a vorbit despre divorțul său de bianca drăgușanu. Bianca drăgușanu a susținut că daria radionova a fost iubita lui alex bodi, încă de pe vremea când ei formau un cuplu. Deși toată lumea credea că alex și bianca nu vor mai fi niciodată împreună, ei bine, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Bianca drăgușanu e din nou singură. Bianca drăgușanu and alex bodi, nervous seizures and screams in the car! Însă, a dezvăluit că a plecat din țara natală în interes de serviciu și că pregătește o surpriză în. În schimb, bianca drăgușanu nu a făcut declarații, dar a avut o postare sugestivă pe instagram în care dă de înțeleg că. Fostul soţ al biancă drăguşanu îţi răspunde la toate întrebările! Bianca drăgușanu și iubitul ei, alex bodi, au participat aseară la evenimentul viva! Bianca drăguşanu a purtat o rochie albă din dantela şi a avut un buchet de trandafiri roz.

Alex bodi răspunde acuzațiilor făcute de bianca drăgușanu. „mă bucur să aud acest lucru dat fiind. Acum un nou scandal a aparut intre ce doi. E ok, totul e foarte ok. Se pare ca prezentatoare tv ar fi fost batuta cu bestialitate de fostul sot.

Bianca Drăgușanu, pregătită pentru… a treia nuntă! Ce a ...
Bianca Drăgușanu, pregătită pentru… a treia nuntă! Ce a ... from static.playtech.ro
Imaginile au apărut în spaţiul public, iar acest episot ar fi apărut când era încă partenera lui alex bodi. Bianca drăgușanu a plecat azi din românia. Aceasta avertizează că ar putea ieși un scandal uriaș. Bianca drăgușanu, fosta soție a lui alex bodi, a postat pe pagina sa personală de facebook un mesaj în care promite dezvăluiri incendiare despre anumite persoane, mai precis despre trei femei. Acesta nici nu a infirmat și nici nu a confirmat divorțul, dar a vorbit despre ceea ce face uneori soția sa. Posibil amândoi…, a spus alex bodi. Bianca drăguşanu a purtat o rochie albă din dantela şi a avut un buchet de trandafiri roz. Deși nu sunt oficial împreună, prietenii lor spun că au șanse mari să se împace și că au suferit mult unul după celălalt.

Deși toată lumea credea că alex și bianca nu vor mai fi niciodată împreună, ei bine, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Fosta asistentă tv,bianca drăgușanuși alex bodi au ținut în ultima vreme prima pagină a ziarelor de scandal. Bianca drăgușanu a susținut că daria radionova a fost iubita lui alex bodi, încă de pe vremea când ei formau un cuplu. Însă, nici împăcarea lui alex bodi cu femeia cu. Bianca drăgușanu and alex bodi, nervous seizures and screams in the car! Ce spune alex bodi despre divorțul de bianca drăgușanu. Ce mesaj a postat proaspăta divorțată de alex bodi. Acesta nici nu a infirmat și nici nu a confirmat divorțul, dar a vorbit despre ceea ce face uneori soția sa. „la 112 pot să spun că nu ea a sunat. Alex bodi a fost invitat la star matinal de weekend, de la antena stars, unde a vorbit despre divorțul său de bianca drăgușanu. Bianca drăguşanu a purtat o rochie albă din dantela şi a avut un buchet de trandafiri roz. Interviu exclusiv cu bianca drăguşanu şi alex bodi, cu puţin timp înainte ca cei doi să se despartă. Bianca drăgușanu și alex bodi au planuri mari! Mai mult decât atât, bianca drăguşanu a fost audiată la diicot în dosarul de prox.

Bianca drăgușanu și alex bodi au planuri mari! Imaginile au apărut în spaţiul public, iar acest episot ar fi apărut când era încă partenera lui alex bodi. „mă bucur să aud acest lucru dat fiind. Fosta asistentă tv,bianca drăgușanuși alex bodi au ținut în ultima vreme prima pagină a ziarelor de scandal. Party 2019, pentru a celebra 20 de ani de existență pe piață a publicației.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nici o șansă de împăcare ...
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nici o șansă de împăcare ... from cdn.knd.ro
Arabela nicolau și marius mihalache, muzică și familie. Alex bodi răspunde acuzațiilor făcute de bianca drăgușanu. „la 112 pot să spun că nu ea a sunat. O dragoste cu năbădăi, cu lux şi călătorii! Posibil amândoi…, a spus alex bodi. Omul de afaceri a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii, luând pe toată lumea prin surprindere. Interviu exclusiv cu bianca drăguşanu şi alex bodi, cu puţin timp înainte ca cei doi să se despartă. 08:36 bianca drăguşanu, primul interviu despre relaţia cu alex bodi!

Alex bodi răspunde acuzațiilor făcute de bianca drăgușanu.

Se pare ca prezentatoare tv ar fi fost batuta cu bestialitate de fostul sot. Bianca drăgușanu și iubitul ei, alex bodi, au participat aseară la evenimentul viva! Fostul soţ al biancă drăguşanu îţi răspunde la toate întrebările! Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui, mărturisea recent viitoarea soție a lui alex bodi, în exclusivitate pentru cancan.ro. Party 2019, pentru a celebra 20 de ani de existență pe piață a publicației. Acum un nou scandal a aparut intre ce doi. Însă, nici împăcarea lui alex bodi cu femeia cu. Omul de afaceri a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii, luând pe toată lumea prin surprindere. Bianca drăgușanu a susținut că daria radionova a fost iubita lui alex bodi, încă de pe vremea când ei formau un cuplu. Potrivit cancan, bianca dragusanu ar fi fost snopita in bataie de alex bodi. Arabela nicolau și marius mihalache, muzică și familie. Deși toată lumea credea că alex și bianca nu vor mai fi niciodată împreună, ei bine, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Deși nu sunt oficial împreună, prietenii lor spun că au șanse mari să se împace și că au suferit mult unul după celălalt.

Fosta asistentă tv,bianca drăgușanuși alex bodi au ținut în ultima vreme prima pagină a ziarelor de scandal bianca drăgușanu. Interviu exclusiv cu bianca drăguşanu şi alex bodi, cu puţin timp înainte ca cei doi să se despartă.

Posting Komentar

0 Komentar